Припомнете си епизода на комедийния сериал тази вечер в 21.00 ч. по NOVA

„Полицаите от края на града“ продължава с непредвидени ситуации и неочаквани изненади. Кварталът е различен, а промени естествено настъпват и в РПУ-то. Инспектор Пламенов и неговите хора ги очаква изненада на работно им място. Управлението вече разполага със собствен научен отдел, с най-модерно оборудване за балистика, ДНК експертизи и аутопсии. Негов ръководител е Алекс Раева или инспектор Силвия… Силвия Желязкова се оказва дъщерята на комисар Желязков. Как появата ѝ ще повлияе на работата на екипа и защо Крис е шокиран от появата ѝ? Предстои зрителите да видят в епизода на "Полицаите от края на града" - тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.

Неочаквани обрати в „Полицаите от края на града“

Комисар Желязков е герой заради разкриването на едни от най-големите дилъри в района и конфискуването на огромна пратка наркотик. Но проблем се оказва дрогата да бъде транспортирана. Колко трудна може да бъде задачата да се пренесе 56 кг. кокаин с полицейска кола от точка А до точка Б? Задачата е поверена на Пацо и неговите хора. Случайно те разпиляват част от наркотика и от преносители на пратката, се оказват заподозрени.

Поредица комични ситуации преобръщат живота на „Полицаите от края на града“

Как ще се справят с проблема Пацо и неговият спецекип? Припомнете си епизода на „Полицаите от края на града” тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.

Повече за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.