Припомнете си епизода на комедийния сериал тази вечер в 21.00 ч. по NOVA

След провалената задача да транспортират голямата пратка с кокаин, ситуацията в РПУ-то е извън всякакъв контрол. Налага се "Полицаите от края на града" да се мобилизират и да вкарат нещата отново в релси. Това се оказва непосилна задача за полицаите. След като забъркват поредната каша, те имат грандиозен план как да оправят нещата – като влязат под прикритие в ядрото на наркомафията. Инспектор Пламенов, Калата и Крис имат много проблеми, а един от тях е, че не могат да лъжат. В този случай, той може да се окаже фатален.

Спецекипът с мисия за огромна пратка кокаин в "Полицаите от края на града"

Паралелно с това, Джиджи е замесена в нещастен случай вследствие на особени обстоятелства. Нейната приятелка Нели ще се опита да ѝ помогне.

Неочаквани обрати в „Полицаите от края на града“

Ще успеят ли Пацо и хората му да се измъкнат от забърканата от самите тях сложна ситуация? Не пропускайте да видите какво още очаква РПУ Запад и всички замесени. Комедийният сериал в ефира на NOVA носи двойна доза забавни ситуации с любимите актьори – тази вечер, 21.00 ч. 

Повече за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.