Припомнете си епизода на комедийния сериал тази вечер в 21.00 ч. по NOVA

За да разрешат заплетен случай, Пацо и хората му организират свръхсекретната  операция "Мики Маус". В опит да се защити от преследвачите си, инспектор Пламенов ще опита да се скрие на сигурно място – в болницата на "Откраднат живот", като се престори на болен. След това решава да спаси семейството си и да се махне от дома си, защото се чувства като бомба със закъснител. Екипът обаче е готов да се жертва за шефа си. А Зуека в ролята на Гого се заема с  отговорната задача – да наглежда семейството му и… Джиджи.

Пацо е в смъртна опасност в "Полицаите от края на града"

"За заснемането на флашбека включихме коли от времето на соца, а едни от главните действащи лица в епизода преобразихме в ретро стил, за да изглеждат убедително и същевременно забавно", споделят от продукцията. "Истинско предизвикателство се оказаха сериозният сняг и студеното време на Бонсови поляни, където прекарахме единия снимачен ден при -12 градуса и част от снимачния екип за миг изчезна в една пряспа".

Акция под прикритие в "Полицаите от края на града"

Как ще протече операция "Мики Маус" и дали ще е успешна за екипа, зрителите ще видят в предстоящия епизод на новия сериал "Полицаите от края на града", тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.

Повече за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.