Гледайте епизода на кулинарното риалити този вторник от 20.00 ч. по NOVA

Фини кулинарни изкушения от българската кухня, но сготвени и поднесени по нетрадиционен начин, ще предложи на гостите и зрителите, Гергана Стоянова. Актрисата притежава един от най-разпознаваемите български гласове, но характерни за нея са голямата доза самоирония и задължителния хумор в общуването. Освен като актриса, с десетки роли за големия и малкия екран, Гери е известна и като водеща на телевизионно предаване. Тя вече е участвала във формата, но с ентусиазъм се впуска в новото предизвикателство, за да надскочи себе си.

Диетично спортно меню с Магдалена Христова в „Черешката на тортата“

Намеренията на водещата са да предложи тероарна (регионална българска) кухня, тоест всички съставки за вечерята й да са от местни български продукти. Амбициозното й меню включва разядки и крем супа с пуканки от свински уши. Основното плато ще е свинско, но приготвено чрез „Су вид“ технология – тоест готвене продължително време на ниска температурна. Целта е да се запази белтъка в месото и невероятния му вкус. Актрисата замесва питка, която е във формата на слънце. Десертът е лесен, вкусен, но е истинско пиршество за сетивата – в основата му са български рози. Под какъв вариант ще включи щраусовото яйце в менюто си и какви други интересни продукти ще използва амбициозната водеща, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“.

Шеф Манчев – крайно изискващ и кошмарно откровен

Свинските печени уши ще се окажат един от най-любимите продукти на водещата, която вече е успяла да ги популяризира в Англия, но се опитва да провокира и вкусовите рецептори на гостите си. Как ще ги приготви и ще бъдат ли оценени усилията й? 

Щраусовото яйце се превръща в препятствие в „Черешката на тортата“

Каква е първата професия на Гери, към която тя се връща с много любов през годините и с която се чувства щастлива? Освен в реклами и дублажи, къде другаде използва гласа си? С какви теми ще забавлява гостите си и как ще бъдат оценени усилията й, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“ от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.