Припомнете си епизода на "Полицаите от края на града" тази вечер 21.00 ч. по NOVA

Култовият актьор Димитър Рачков, в ролята на полицая отличник на випуска Господинов, е изправен пред сериозна дилема. Предстои оценяване на кадрите в районното и той се чуди дали ръководството е доволно от работата му. Неговият звезден миг идва точно сега, защото получава специална задача – да пренесе и опази важна за случая улика. Как ще се справи и докъде ще го отведе желанието му да прояви инициатива?

Хирург – експерт, който може да се окаже първият български сериен убиец – това е новият случай, с който се заемат спецполицаите. Оставя следи, арогантен е, провокира ги, а Пацо и неговите хора са опасно близо до него.

Екшън с незаконни гонки и отвлечени заложници в "Полицаите от края на града"

В РПУ Запад има заподозрян, който видимо отговаря на профила, но се налага да го освободят. Костов получава директна заплаха от него и животът му е застрашен. Пламенов, Колев и Милев са твърдо решени да тръгнат по следите на серийния убиец и да го изобличат. Имат гениален план – да влязат в дома му и да намерят неоспорими доказателства, макар и на ръба на закона.

В новия епизод ще продължат да прехвърчат искри между Крис, Силвия, Криси и Кико. Неочаквана романтична вечеря на свещи, ще изненада някого, но последствията от нея може да променят много неща.   

Топ мафиот става "приятел" на "Полицаите от края на града"

Още една нова любовна история ще се заплете около главните герои в забавната полицейска комедия. Колоритната Джиджи ще се жертва и ще се престори на приятелка на Калата, за да спаси… байпаса на майка му, която живее с мисълта, че Милев си има гадже. Джиджи трябва да се преструва на негова приятелка само за два дни. Дали привидните любовни симпатии няма да прераснат в истински любовни искри между двамата – предстои да разберем съвсем скоро.

Не пропускайте новата серия непредвидени ситуации и комични обрати, които предстоят за топ ченгетата в епизода на "Полицаите от края на града" – тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.

Повече за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.