Гледайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Оспорваната кулинарна надпревара тази седмица ще завърши с вечеря в дома на рок музиканта с над 30-годишен професионален стаж Свилен Ноев от група „Остава“.

Меню за „Оскар“ или за „Златна малинка“ с Алек Алексиев в „Черешката на тортата“

Той ще посрещне гостите в артистичния си дом, а амбициозното меню, което ще им сервира включва пушена американска ракия, зелена салата с репички и краставици и с дресинг от горчица, варено щраусово яйце, разядката ще бъде специална и приготвена от майка му от габровския край. Свилен ще поднесе на гостите и супа от тиква, основното ще бъде свинско с картофи на фурна, а десертът ще бъде приготвен по необикновено вкусна тайна рецепта.

Артистична домашна кухня, поднесена с история, с Искра Донова в „Черешката на тортата“

Вечерята ще се открои с минимализъм в плейтинга, но зрителите ще станат свидетели на това колко малко е нужно на един музикант, за да превърне гостите си в запалени фенове.

Каква оценка ще получи музикантът за представянето си и кой участник ще покори кулинарния връх тази седмица, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.