Майстор-готвачът ще се окаже по средата между два фронта в кулинарното риалити тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Нова спасителна мисия отвежда шеф Манчев в красивия крайдунавски град Силистра, където го очаква стопанинът на бирария „Олимп“ Радослав. Майстор-готвачът признава, че е взел под наем заведението, за да задържи в България приятелката си Лили, която от 25 години работи като сервитьорка в чужбина. Двамата мечтаят за свой бизнес, който да им донесе рестарт в живота. Двойката вярва, че може да върне старата слава на заведението, което преди години е било сред най-оборотните в града.

Шеф Манчев спасява арт ресторант с комично меню в „Кошмари в кухнята“

Романтичният жест обаче се превръща в кошмар – оформила се вражда между наемателите и персонала в кухнята пречи на работата. Едно заведение, отворено в името на любовта, ще докара шеф Манчев до смях и сълзи. Проблеми с храната или в отношенията между хората ще види той – ще може ли да им помогне да си стъпят на краката? И защо се налага да опитва храната на съседното заведение?

Шеф Манчев – крайно изискващ и кошмарно откровен

Ще успее ли кулинарният виртуоз да спаси бирария „Олимп“ и да върне клиентите в заведението, припомнете си в епизода на “Кошмари в кухнята” – тази вечер от 21.00 ч. само по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.