Припомнете си епизода на "Полицаите от края на града" тази вечер 21.00 ч. по NOVA

Докато Пацо и екипа му правят опити да разбият канала за трафик на проститутки и да заловят руските мафиоти, Силвия се разкъсва от любовни терзания между двамата мъже до себе си. Неловка ситуация, в която попада с Крис, ще застраши предстоящия й брак. Кого в крайна сметка ще избере и дали сватбата й с Марин ще се провали?

"Мистериозна дама" в мисия под прикритие в "Полицаите от края на града"

Освен Марги мистичен призрак ще се включи в преследването на педантичния Господинов, в образа на който влиза Рачков, а глас от отвъдното ще наруши трайно крехкото му спокойствие. На поклонение на свой колега в РПУ Запад, Господинов ще заподозре, че мъртвецът всъщност може и да не е съвсем мъртъв...

Какви нови приключения очакват любимите полицаи? Ще има ли успех мисията и как ще се развият сложните любовните отношения между комисар Желязков, Калата и Джиджи?

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.

Повече за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.