Актьорът успя да развълнува зрителите и журито с песента на Крисия, и спечели победата в третия лайв на „Като две капки вода“

Пред репортер на „На кафе“ победителят в третия лайв на „Като две капки вода“ Руслан Мъйнов, все още в образа на Крисия, разказва за посланието, с което иска да докосне сърцата на публиката.

„Никога не бих оценявал сам своето представяне, защото нашата работа не е да оценяваме себе си, а да накараме хората да изживеят дадено чувство, да се разплачат, засмеят, зарадват и разнообразят. Публиката е тази, която е нашата цел, а не нашето изживяване. Радвам се, че имах възможността да изпея точно тази песен, защото аз през годините съм се опитвал да пея песни с подобно послание. Но на базата на вече направените от мен неща, комедийни, карикатурни или гротескни, те много трудно стигат до публиката. Сега имах шанса да изпея нещо в тази посока, въпреки че задачата ми беше много сложна. Едно е да го изпея от мое име, а друго е да го изпълня, облечен като жена-дете. Дано посланието да е стигнало до хората“, признава победителят в третия лайв на шоуто.

За предстоящия избор на Бутонът на късмета

„Много интересна е следващата ми задача. Песен на арабски език, който е много много далеч от мен. Познавам певеца и съм слушал негови песни на различни езици – гръцки, руски, сръбски. Не съм пял негови песни, но ще ми е интересно да го направя“, коментира предстоящото предизвикателство Руслан.

Руслан Мъйнов в образа на Крисия завоюва победата в третия лайв на „Като две капки вода“

„Много съм работил с песни на чужд език, например арии и канцонети на италиански. Обикновено като подготовка отивам на уроци за съответния език. Така направих и за предишното изпълнение на Фреди Меркюри, тъй като не знам английски. Опитвал съм се да го науча, но неуспешно. Затова ангажирах човек, който ми обясни текста, работих по произношението и положих много усилия. Не съм се справил много добре, защото е далеч от мен. По същия начин ще постъпя и при предстоящото предизвикателство. Ще потърся човек, който може да ми даде нужните насоки и съвети. Така трябва да се случват нещата. Ако искаш да се получат нещата, трябва да дадеш максимума от себе си и да разчиташ, че това, което си вложил ще даде резултат“, разказва за подготовката, задължителна за перфекциониста, който задължително преживява всяка песен, дори изпълнена на чужд за него език.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.