Актрисата разказа повече за героинята си Мая и за новата постановка, в която играе

За героинята й Мая в сериала „Братя“

„Веруюто на Мая е, че когато мислиш позитивно, привличаш хубави неща. Защото когато задълбаваш в тежки, депресарски мисли, привличаш негативна енергия. Трябва да се чупи веригата на негативната енергията с позитивни мисли. Всичко е настройка на съзнанието.“

Ива търси да провокира война с Денис Топал в „Братя“

Новата постановка, в която зрителите могат да гледат Стела Ганчева се казва „Само час спокойствие“ и се играе в Сатиричния театър.

„Моята героиня е таила голяма тайна в продължение на дълги години. Повече от 30 години… Решава да я изплюе в този въпросен ден и в този въпросен час. На мъжа си и на семейството. Няма да казвам каква е, за да не издам сюжета. Но тя иска да се пречисти като я изкаже. По този начин смята, че ще подреди живота си и този на всички около нея“, разказва актрисата.

Филип Карамитев обръща действието в „Братя“

За влиянието ни върху съдбите на другите

„Всяко общуване и взаимодействие с други хора с близко обкръжение са си енергии, мисли, които се обменят. И, да, по един или друг начин, влияем.“

Не пропускайте премиерния епизод от четвъртия сезон на криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22:30 ч. по NOVA

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.