Гледайте новите епизоди на криминалната драма от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA

Андреев най-накрая има повод да е доволен – след потвърждението на голямата поръчка „синя муха“ от шеф Мосев, още важни клиенти заявяват интерес към синтетичната дрога. Радо няма как да не признае приноса на Ива заради добре изиграните й карти в сложната ситуация. Радостта му, обаче, не трае дълго, защото на пазара веднага се появява уж същият амфетамин, но на половин цена. Кой е толкова безразсъдно смел, за да седне директно в стола на Топал и то зад гърба на Андреев?

Ива рискува с опасен ход в „Братя“

Натрупала точки след положителния развой на сделката с Мосев, Ива усеща, че точно в момента е в добра позиция спрямо Радо. Тя умело се възползва от напрежението покрай появилия се таен играч на наркопазара и отново прокарва идеята си, че единствените, които играят подло зад гърба на Андреев, са точно Топал и Акарди. Какви хитри методи ще използва тя, за да направи тезата си още по-убедителна, как ще провокира ескалация на напрежението и ще има ли фатални последствия от внезапно избухналата конфронтация между Денис и Радо?

Елена научава секретна информация за Денис в „Братя“

Юлия не може да повярва, че си е позволила да попадне в толкова подчинена позиция в дома на Филип. Личният асистент на нейния съпруг вгорчава всеки ден от живота й, карайки я да се чувства унизена и напълно безсилна. Тя едва издържа постоянните номера и провокации, но се опитва да запази добро поведение поне пред мъжа си. Но, стигнала на предела на своето самообладание, в един момент опасната украинка избухва. Кое ще прелее чашата на търпението и какво ще предприеме буйната Юлия в яростта си?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.