Гледайте премиерния двоен епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Трудностите във взаимоотношенията между Гергана и Сандо продължават и в днешния двоен епизод на “Братя”. Нищо вече не е същото, след като той разбира цялата истина, че бащата на детето й всъщност е неговият най-голям враг - Радо Андреев. Акарди има нужда от време, за да преодолее колебанията си относно смисъла на тяхната връзка и най-вече своите дълбоки съмнения, дали е способен да се грижи добре за 8-годишното момиченце. Самият той за нищо на света не би искал да е лош баща като Филип. Решението му, все пак тримата да заживеят заедно като семейство, прави Гери щастлива, но тя не се заблуждава - човек като него трудно може да прости факта, че е бил лъган. И е права, вместо да се успокои, Сандо става все по-мнителен към своята половинка, защото не може да възстанови доверието си в нея. Разговорите, които тя инициира за изясняване на отношенията, имат противоречив ефект и след един от поредните скандали, Гергана е убедена, че на Сандо му е писнало и ще ги напусне. Безсилна и отчаяна, младата жена прави фатална грешка, която подлага на смъртоносен риск живота на двете с дъщеря й. Каква ще е съдбата им и как непростимото деяние ще промени изцяло събитията?

Инспектор Давидова с поразяващи разкрития в „Братя“

Силата на Филип да предвижда няколко хода напред и да подрежда всяка ситуация в своя полза, продължава да го води напред. Но в предизборната кампанията за кметския стол той забелязва актуална тенденция за постепенно покачване на временния резултат на настоящия кмет Игнатов и е готов да противодейства. По-сериозният проблем на Карамитев е Денис, защото усеща затишие пред буря, но е абсолютно убеден, че синовете му кроят нещо сериозно срещу него. Ако не ги изпревари, ще попадне в капан. Какъв е зловещият му план за неутрализиране на Топал и с какво точно Ива може да му бъде полезна?

Грандиозен обществен скандал избухва срещу Топал и Акарди в „Братя“

Инспектор Давидова знае, че само няколко стъпки я делят от разплитане на случая със смъртта на Калин Йосифов. Тя вече има показанията на Вилев - бивш асистент на прокурор Тинчев. В замяна на защита, Вилев признава всичко, което знае за сделката между своя бивш началник и бизнесмена Денис Топал. От огромна важност се оказва разкритието на Елена, че Лора Топал е била освободена от следствения арест в резултат на тайна наркосделка за милиони и последвалата я драматична престрелка с полицията, в която загива инспекторът. Внезапно, обаче, Давидова се сблъсква с мистериозно събитие, което преобръща посоката на нейното разследване и променя всичките й планове. Какво точно ще се случи и кой стои зад изненадващия обрат?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.