Актьорът получи бурни аплодисменти за изпълнението на „Never Let Me Down Again“ и събра най-много точки от зрители, жури и ментори в 12-ия лайв на „Като две капки вода“

Пред репортер на „На кафе“ победителят в 12-ти лайв на „Като две капки вода“ Александър Сано като Дейв Геън споделя емоциите от участието си в хитовото шоу за имитации.

„Не ми е абсолютно важно да спечеля, тъй като аз вече спечелих. Забавлявах се страхотно три месеца. Не мога да дам оценка на предишните сезони, но със сигурност това е един от най-добрите. Безкрайно съм благодарен, че съм заедно точно с тези хора в „Като две капки вода“, защото всеки един от тях е изключителен артист“, сподели пред репортер на „На кафе“ Александър Сано.

„Лесно е да имитираш човек, който харесваш, но трябва да внимаваш да не се отпуснеш и да не си себе си. От всички парчета, които се наложи да направя в това предаване, това на Depeche Mode на сън да ме бутнеш го знам“, признава победителят с образа на Дейв Геън.

Александър Сано в образа на Дейв Геън спечели „Като две капки вода“ на полуфинала

„Музиката, която изпях в последните лайфове е нещо, към което сърцето много ме влече, но мисля, че като българи сме длъжни да отдадем уважение на това, което колеги преди нас са направили. Повечето са много по-талантливи от нас. Имал съм един сполучлив опит с една песен на Васил Найденов и реших да опитам да изпея още една. Тази песен освен че е един от големите му хитове, тя е и по-особена за мен. Много ми е близка на сърцето“, коментира избора си на песен за финалния лайф Сано.

„Гледам да не се оставям на носталгия, защото нищо не свършва така или иначе. Повечето колеги ги познавах, а други не лично, но съм изключително щастлив, че тук успях да създам няколко нови приятелства. Не може да става дума за носталгия защото мисля, че тепърва ще си намиране поводи да се виждаме“, разказва изпълнителят.

Крисия за победата в „Като две капки вода“: През цялото време усещах баща си плътно до мен

Кастингът за „Изненадата!“, продължава. Всеки добър имитатор може да се запише и да се появи на най-голямата телевизионна сцена в България, за да покаже уменията си.

Не пропускайте големият финал на „Като две капки вода“ следващия понеделник (16-и май) от 20:00 часа, когато зрителите на NOVA ще изберат победителя в юбилейния сезон на шоуто, а към журито ще се присъедини продуцентът Маги Халваджиян.  

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.