Най-слабата вечерна резервация за Николай

Великолепната петорка в четвърти сезон на Hell’s Kitchen България трябваше да комбинира високия градус с висшата кулинария, използвайки голям набор от техники. Отличното представяне на Николай през деня „погъделичка“ егото му, но свръхголямото му самочувствие не беше в негова полза по време на вечерята.

Мариела: Излязох от риалитито, но Hell’s Kitchen не може да излезе от мен

Петък 13-и е злокобен ден, но и празник на майстора, а шеф Ангелов беше подготвил за Черните шефс задача с повишено съдържание на алкохол. Валентина и Николай бяха отличниците на отбора, но Николай грабна наградата с петте техники на приготвяне на главния акцент в чинията му - алкохолът.

На вечерята Черните направиха два неуспешни опита за амюз буш, с което поставиха лошото начало на резервацията. Аматьорските грешки на Николай и недопустимите издънки на Елена в кухнята извадиха шеф Ангелов извън равновесие, при което Елена беше наказана в салона, а Николай облече оранжевата престилка. Накрая Черните успяха да се отсрамят и да завършат вечерната резервация.  

Мариела си тръгна от Hell’s Kitchen България завинаги

Дали Елена ще спази обещанието си да се стегне? Ще започнат ли участниците да играят нечестно за голямата награда? Кой ще си тръгне от кухнята на Черните? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.