Гледайте развръзката в криминалната поредица тази вечер в 22.30 ч. по NOVA

Актьорите Лора Христова, Алекс Иванов и продуцентът Краси Ванков гостуваха в студиото на „Здравей, България“, за да споделят какво да очакват зрителите от финала на четвърти сезон на криминалната драма.

Ще успее ли опасният план на Мая и Велин в „Братя“?

„Тази вечер предстоят много драматични обрати. Всеки един от героите ще бъде изправен пред своята финална битка и ще се случи нещо съдбоносно в живота на всеки. Един от героите ще изгуби живота си. Ще има много динамика и зрителите ще получат отговорите на много въпроси“, сподели Краси Ванков.

„Моята героиня направи своите избори, било то за добро или за лошо. Бори се за свободата си и за свободния си избор, но последствията са такива, каквито са. В началото ми беше трудно да приема героинята си. Все пак ролята на злодей е предизвикателство. Любопитна материя е и е трудно да я приемеш такава, каквато е. Юлия е особена. В началото се борих с нея, ядосвах й се. В крайна сметка я оправдах и я обичам“, разкрива Лора Христова.

Ива с тежка загуба в „Братя“

„Мен винаги ме е привличала тъмнината. Героят ми Сандо е доста тъмен и провокативен образ. За мен беше изключително предизвикателство да вляза в ролята на такъв герой. В четвърти сезон заложих на това да изкарам на повърхността бесовете на този човек. Защото ролята на мафиот би се приела като едно клише, а аз исках да избягам от него. Много характеристики от образа на Сандо съм почерпил като вдъхновение от Достоевски от „Престъпление и наказание“. Разколников по същия начин носи своите вътрешни бесове, обзет от някаква мания.

„Имаме снимани повече от 220 епизода и зрителите продължават да гледат тази вълнуваща история. И очевидно нещо ги предизвиква да го правят. Този сезон може би беше най-трудният за заснемане от всички останали. Четирима човека се разболяха от COVID-19… Но намерихме начина да го случим и да се справим с всички несгоди. Искам да благодаря на целия екип“, категоричен бе продуцентът Краси Ванков.

Гледайте развръзката в криминалната поредица тази вечер в 22.30 ч. по NOVA

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.