Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Денис е шокиран от потвърдената информация, че съществува мокра поръчка, която цели ликвидирането на бившата му съпруга, веднага щом тя пристигне на летище София. А разкритието, че по описание, поръчителят на убийството визуално прилича на Марин Владов, го изкарва извън нерви. Отчаян, че Лора отново не отговаря на обажданията му, той решава да потърси Ива за помощ, защото е сигурен, че поне тя ще успее да се свърже с нея и да я предупреди.

Шокиращи новини нажежават обстановката в „Братя“

Йосифова също е под голямо напрежение, защото усеща, че вече е на крачка от изпълнението на своя бленуван план – да отмъсти на Топал за смъртта на мъжа си. Но, първо, тя неистово желае да го види как страда жестоко, преди да умре. Молбата на Денис да му помогне да се свърже с Лора, я сварва неподготвена. Ива се чуди как да отиграе ситуацията, за да не осуети собствената си стратегия. Как ще се развият събитията по време на драматичната им среща и кое може да предизвика пълен обрат в живота на Ива, изненадвайки я с тежка и много болезнена загуба?

Елеонора Иванова - бунтарка като героинята си в „Братя“

Юлия се намира в критична ситуация и все още не може да си обясни как се стигна до нейния арест от властите в Дубай. Няколко хипотези се въртят в главата й, но тя все още не е сигурна кой точно стои зад всичко. Опасната украинка едва се владее, а трябва да бъде абсолютно концентрирана, защото започват разпитите от местните следователи. Юлия събира цялата си воля, за да издържи на напрежението и прави един последен опит да се спаси. Ще има ли успех и каква ще бъде нейната съдба?

Спектакълът „Лулу“ с премиера в Театър „София“

Ситуацията за новоизбрания столичен кмет Карамитев излиза извън контрол. Новината за ареста на съпругата му, с обвинение за международен трафик на оръжия, гръмва като бомба и предизвиква нечуван медиен скандал. Журналистите са по петите му и търсят отговори на горещи въпроси, а самият Филип е принуден да вземе бързо решение, затова дава много специална задача на своя асистент Марин. Какво ще му поръча и ще намери ли изход от ситуацията всемогъщият Карамитев?

Снимка: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.