Започва кастинг за пети сезон на кулинарното предаване

За първи път в историята на Hell’s Kitchen България зрителите на NOVA станаха свидетели на финален дуел между две жени. В последните грандиозни битки за четвърти сезон на кулинарния формат Виктория премери сили с Валентина, но немската възпитаничка заслужено грабна чека с голямата награда от 100 000 лева. В края на епизода Шеф Ангелов изненада всички с новината за предстоящия нов сезон на предаването. Всеки който иска да е на мястото на Валентина, може да се запише на кастинг.

ГАЛЕРИЯ: Финал на четвърти сезон на Hell’s Kitchen България

Победителите от Hell’s Kitchen с фаворите им за големия финал на сезон 4

„Много благодаря, Шеф! Все още не мога да повярвам. Много съм щастлива и развълнувана“, сподели Валентина веднага след победата. Шеф Ангелов не пропусна да похвали и Виктория, която зае почетното второ място в четвъртия сезон на Hell’s Kitchen България: „Ти накара всички да се влюбят в теб. Семейството ти само може да се гордее.“

Женски финал в Hell’s Kitchen България

Победата бе на една ръка разстояние от Виктория и Валентина, а последното предизвикателство за сезона тества тяхното ниво и въображение в кухнята. Двете финалистки готвиха авторски специалитети, които минаха през желязната проверка на шеф Ангелов и су-шефовете Дани Спартак и Чилева. Резултатът беше равен, а шефът даде решаващия си глас за по-вкусната чиния на Валентина и тя спечели предимство в избора си на екип и кухня за вечерната резервация.

Шеф Петър Михалчев: Природата е главния готвач и тя прави поезията в кухнята

Съюзници на Валентина в Синята кухня станаха Камен, Елена, Мартин и Артур, а на Виктория в Червената кухня – Николай, Мариела, Анелия и Андреа. Двата отбора готвиха по авторските менюта на лидерите си с черни куртки. Сините „захарчета“ на Валентина издаваха поръчките със светкавична бързина, но отборът на Виктория набра преднина с десертите и двете кухни завършиха резервациите си наравно. Анкетните карти, които шеф Ангелов беше раздал на гостите му помогнаха в тежкото решение и Валентина се превърна в кралицата на четвърти сезон на Hell’s Kitchen България.

Кастингът за пети сезон на Hell’s Kitchen България започна!

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.