Виктория и Валентина ще кръстосат черпаци за голямата награда. Николай задържа черната си куртка за спомен

Предпоследната резервация в Hell’s Kitchen България завърши със златни черпаци за Виктория и Валентина, а Николай остана на трето място в сърцето на шеф Ангелов. Виктория показа на останалите Черни, че не е за подценяване още на дневното предизвикателство.

Камен завърши на четвърто място в Hell’s Kitchen България

През деня тримата финалисти готвиха свои авторски фюжън специалитети, като първо трябваше да решат кръстословицата на късмета. Николай изненада шеф Ангелов със крайната си ексцентричност в чинията, докато в ястието на Валентина си личеше предпазливият й почерк. Виктория „натри носовете“ на конкуренцията с брилянтния си пример за сливане на вкусове и взе Николай със себе си на стрелбището.

Елена: След Hell’s Kitchen имам самочувствие и вярвам в себе си

На вечерната резервация тримата шефс се редуваха да водят кухнята, а шеф Ангелов тества пределите на техните възможности с подмолните номера на шеф Чилева и Дани Спартак, които готвиха рамо до рамо с тях. Николай пръв застана начело на Черните, но поради последователните му пропуски готвенето започна отначало под ръководството на Валентина. С грешките, които минаха под немския радар на Валентина настъпи времето на Виктория, която издаде всички поръчки с минимални корекции. Златните черпаци, символ на кулинарен успех, превърнаха дългоочаквания женски финал в реалност. 

Кои бивши участници от четвърти сезон ще се включат във финалната битка? Как ще се отрази Виктория и Валентина срещата със семействата им? Кой ще стане новият шампион в кулинарното състезание? - разберете в последния епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria утре вечер в 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.