Заключителният концерт ще се състои на 10 септември от 18.00 ч. на площад „Княз Александър I Батенберг“

След огромните успехи на сцените в Пловдив и Бургас и хилядите усмивки по лицата на феновете, дойде време и столичани да се впуснат в енергията на турнето и да се докоснат до своите любимци.

Време за парти в Бургас с Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

Торино и Пашата, наричани още „Латино кралете“, споделят за преживяванията си на сцената: „Чувствахме се прекрасно и незабравимо. Такова чувство сме изпитали три или четири пъти до този момент. Очакваме предстоящият концерт да е още по-зрелищен. За първа година участваме в турнето и се надяваме да има хора и зад президентството. Наричат ни „Латино кралете“, защото решихме да наложим латино регетон ритъма в България. Обичаме този стил музика. Той произлиза в края на 90-те в Пуерто Рико. Смятаме, че това е огнена музика – музика за любов, която ни описва достатъчно добре. Такива каквито сме. Решихме да изпъкнем с нещо индивидуално и смятаме, че го правим доста успешно.“

Криско: Турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour е заредено със специална енергия

„Ние сме Тодор Димитров и Павел Денов, за някои познати като Торино и Пашата. Ние сме обикновени момчета, които не са спрели да преследват мечтите си и да ги превръщат в реалност. След много труд, лишения и натискане на педала до долу. В 16.30 ч. феновете могат да дойдат на площада и да поиграем на джаги“, призоваха музикантите.

Не пропускайте заключителния концерт на Coca Cola The Voice Happy Energy Tour 2022, който ще се състои на 10 септември от 18.00 ч. на площад „Княз Александър I Батенберг“.