Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Пагубни сделки, задкулисни игри и шокиращи изненади предстоят за героите в следващите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA. Давидов продължава да поставя неочаквани задачи на Топал, но една от тях сериозно ще го затрудни. Готов ли е Денис да рискува всичко, за да си върне старата самоличност и документи? И в каква мисия ще го въвлече генералът този път?

Ива с провокация към Топал и Акарди в „Братя“

Ива е новият акционер с мажоритарен дял в дружеството на оръжейния завод. Още с пристигането си, тя ще наложи нови правила, приспособявайки предприятието спрямо целите на бизнесa с внос на италиански отпадъци, въпреки несъгласието на Акарди. Отделно, със следващите придобивки, ще пораснат и отговорностите на Йосифова. Тя ще попадне в критична ситуация и то за бранш, който изобщо не познава. Но как действа цялата престъпна схема с токсичния боклук и неговото изгаряне и защо е в полезрението на италианската мафия?

Изненадите за Ива не спират дотук и стават все по-неприятни. Тя е принудена да работи пряко с Мая и Велин, а отношенията им са повече от обтегнати. Попаднали в хитрата клопка на Карамитев, тримата ще търсят изход, за да се отърват от мъчителните обстоятелства. Дали ще успеят, или напрежението помежду им ще се повиши до краен предел?

Убийство вдига на крак полицията в „Братя“

Поведението на младия следовател Георги Русев става все по-подозрително с всеки изминал ден, според колегата Андрея Николова. След като получава инструкции от инспектор Черкезов да го проследи, тя се натъква на тайна негова среща. На какво ще стане свидетел младата полицайка, има ли причина да хване Жоро на тясно и какъв обрат ще настъпи в хода на събитията?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ от понеделник до четвъртък в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.