Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Новината за изчезването на афганистанския главорез Барялай Кадими се разнася мълниеносно в подземния свят. И двамата му най-доверени хора загиват по време на престрелката и никой все още не подозира, че той всъщност е арестуван в акция на баретите в София. Апетитите към присвояване на неговия канал са огромни, а един от желаещите да го завземат силно привлича вниманието на генерал Давидов, който отдавна следи дейността му. Сега мафиотът е готов да предизвика война с турски и албански наркобосове – също ламтящи за канала на Кадими. Давидов е решен да организира залавянето му и възлага нова, свръх опасна мисия на Топал. Но кой е известният престъпник и защо задачата предизвиква такъв смут и съпротива у Денис?

Пагубни сделки в „Братя“

Агентът от Европол Брад Дейвидсън, с когото инспектор Черкезов си сътрудничи, подава информация, че има раздвижване на пазара за италиански отпадъци, които се транспортират за изгаряне в България. Любопитното е, че затишието след смъртта на Мирослав Жотев е прекратено и очевидно неговото място, като пряко отговорен за канала на боклука у нас, вече е заето. Дейвидсън иска от българските си колеги повече информация за новата фирма, която се занимава с този бизнес. Черкезов и Давидова са убедени – стигнат ли до наследника на Жотев, те ще разплетат и неговото убийство. Дали следователите са на прав път и къде могат да открият следващата следа?

Ива с провокация към Топал и Акарди в „Братя“

Сандо продължава да има съмнения към Георги, който все пак успя да влезе в полезрението му, предлагайки своите услуги да работи за него. И въпреки успешно изпълнената задача за прочистване на улики, той все още не е сигурен в Жоро. С присъщата си мнителност, Акарди продължава да го тества, преди да му възложи нещо по-сериозно. Каква ще е изненадата му, обаче, когато го свари в съвсем неочаквана ситуация и как ще се развият отношенията им от тук нататък?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.