Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Новата мисия, поставена от генерал Давидов пред Топал, го хвърля в пълен смут. На прицел този път е човек, много специален за Денис – украинският наркобос Анатолий Кириленко. Навремето точно той пряко му е помогнал да си стъпи на краката, след излизането от затвора. Благодарение на него, Топал е успял да се внедри в групировката на Фьодор Опланчик и да стане дясната му ръка. Денис за пръв път е несигурен в своето решение. От една страна, не иска да тръгва срещу украинската мафия и то в лицето на Анатолий, а от друга – желанието му да излезе напълно от сянката на наркосредите и да загърби тъмната страна, е огромно. Денис е поставен пред тежък и опасен избор. Има ли междинен ход и как ще постъпи той в създалата се ситуация? 

Генерал Давидов възлага нова рискована мисия на Топал в „Братя“

Ива получава ясен знак от Филип, че той няма да търпи никакъв натиск и своеволия. Борбената и властна жена усеща, че е ударила на камък и е принудена да се съобрази изцяло със стратегията на работодателя си. Тя се чувства в истински капан и обмисля какви стъпки да предприеме, за да не провокира повече Карамитев, но и да върви по своя собствен план, който си е начертала. Хрумва й рискована идея, която, обаче, прекрачва нейните лични морални граници. Готова ли е да мине отвъд тях, какво точно е намислила и може ли нещо да я спре?

Пагубни сделки в „Братя“

Разкрит, че работи с Черкезов, младият следовател Георги Русев се сблъсква челно с яростта на измамения Акарди. Жоро все пак успява да запази живота си, като му подхвърля ценна информация относно убийството на Андреев. Сандо иска документите и експертизите за смъртта на Радо, които Русев трябва да осигури през ГДБОП, без някой да се усети. Ще успее ли Георги да се спаси и каква ще е цената на заиграването с мафията?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.