Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Извънредни обстоятелства провокират инспектор Давидова и я поставят в изключително тежка ситуация – както лична, така и професионална. Неочакваният удар идва от неизвестна за нея посока, но е напът да съсипе не само нейната кариера, а и да разтърси из основи целия й свят. Елена има нужда от истината, за да успее да се задържи на повърхността и да намери смисъл да продължи напред. Ще успее ли да я открие и пред какъв съдбовен избор ще бъде изправена?

Ще тръгне ли Топал срещу Анатолий Кириленко в „Братя“?

Акарди не е на себе си, след като научава, че Радо Андреев е убит в гръб. Още по-подозрителна за него е важната подробност, че оръжието от престъплението не е нито полицейско, нито на сръбските мафиоти, участвали във въпросната престрелка. Мистерията около смъртта му не дава мира на Сандо. Той има нужда от още информация по случая, затова я търси от Георги Русев. Каква друга вест ще му донесе младият полицай и ще помогне ли на Акарди за надвисналите над главата му нови проблеми?

Генерал Давидов възлага нова рискована мисия на Топал в „Братя“

Йосифова е силно притеснена, защото получава инструкции от Карамитев да намери начин за изгаряне на доста по-голям обем отпадъци, пристигащи от Италия. Използваните за целта ТЕЦ-ове не могат да поемат такова огромно количество. Притисната от Филип, Ива трябва да намери решение, за да разшири опасната дейност. Има ли начин да се справи и какъв рисков ход ще предприеме?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.