Водещият посреща нова звездна компания тази събота от 20:00 ч. по NOVA

Тази събота в 20:00 ч. по NOVA приятелските игри и най-смешните предизвикателства отново ще развеселят зрителите. На сцената утре вечер, готови за забавление, ще се качат Никол Станкулова, Ралица Паскалева, Михаела Маринова, Златка Димитрова, Антоан Петров – Анди, Веселин Плачков, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев.  

Необичайна фитнес зала в „С Рачков всичко е възможно“

Певицата Михаела Маринова и актьорът Антоан Петров – Анди ще изпитат едно от най-забавните и екстремни предизвикателства в шоуто – „Ти лети, лети!“. Двамата ще трябва да мислят бързо рими, а ако не успеят да отговорят в рамките на 3 секунди, ще бъдат издигнати високо до прожекторите в студиото. Дали Анди ще се справи, въпреки страха си от височини и кой ще бъде по-добър в римите?

ГАЛЕРИЯ:  "С Рачков всичко е възможно" на 12 ноември
 

Осемте звезди ще загреят с „Таратанци“, но този път съревнованието ще бъде между мъже и жени. Анди ще опита да обясни популярна българска поговорка в „Счупен телефон“, а в края на редицата ще трябва Златка да познае кой е изразът. Малко след това тя и водещата на Прогнозата за времето на NOVA Никол Станкулова ще се включат в „Палавата бисквитка“, а рекордът на Милко Калайджиев в същата игра ще виси на косъм.

Геро и Ути се връщат в училище в „С Рачков всичко е възможно“

Зрителите на NOVA ще видят и най-новата игра – „Кой превари“. В нея всички ще застанат един срещу друг, изпитвайки бързината на ума си. Водещата на „Игри на волята: България“ – Ралица Паскалева, ще се задържи най-дълго в предизвикателството, но ще успее ли да грабне победата?

В края на предаването Ралица, Геро, Боби, Веселин и Анди ще влязат в „Лудата стая“, която тази събота ще се превърне в най-смешната операционна. Актьорите ще се превъплътят в ролята на цял медицински екип, но всичко това под наклон от 22,5 градуса.

Кой каква роля ще изиграе в Лудата стая? Кой ще бъде пациент и кой лекар? Коя звезда в коя игра ще се включи? Колко музикални предизвикателства ще има тази седмица? На кого каква буква ще се падне в „Азбучна терапия“ и ще успее ли да бъде подобрен рекордът на Милко Калайджиев в „Палавата бисквитка“?  – разберете тази събота от 20:00 ч. по NOVA в „С Рачков всичко е възможно“ заедно с Никол Станкулова, Ралица Паскалева, Михаела Маринова, Златка Димитрова, Антоан Петров – Анди, Веселин Плачков, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев. 

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.