Кога в шоуто ще се появи Маги Халваджиян, вижте тази събота от 20:00 ч. по NOVA

Тази събота в 20:00 ч. седем български звезди ще се впуснат в най-веселите игри, предизвикани от чаровната усмивка на любимия водещ Димитър Рачков. На сцената на „С Рачков всичко е възможно“ тази седмица ще се качат Ути Бъчваров, Керана, Андреа Банда Банда, Петя Кюпова, Етиен Леви, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев.

ГАЛЕРИЯ: "С Рачков всичко е възможно" на 29 октомври

Предаването ще започне нетрадиционно с новата игра „Кой е правил това?“, а след това „Таратанци“ ще се превърне в състезание с един победител. Актьорските си умения в „Ко каза, ко?!“ ще покажат Ути, Геро, Керана, Петя Кютова, Етиен Леви и Андреа Банда Банда. Малко по-късно на истинско космическо пътешествие в играта „1D” ще потеглят Керана, Боби, Геро и Андреа.

Четирима актьори и четирима певци в новия епизод на „С Рачков всичко е възможно“

„Усмивката на зъболекаря“ се завръща на най-смешната сцена в българския ефир, а щастливците, които ще я изпробват, са Ути Бъчваров и Андреа Банда Банда. Зрителите ще видят и една от любимите игри – „Не ми се опъвай“, в която сили ще премерят Ути и Петя Кюпова. Етиен ще покаже музикалния си талант, но този път ще бъде изненадан от най-щурия микрофон.

Под наклон от 22,5 градуса Геро и Ути ще се превърнат ученици от осми клас, а първата им задача, поставена от Димитър Рачков в Лудата Стая, ще бъде игра на баскетбол. Боби Захариев ще влезе в ролята на учителя по физкултура, а упражненията ще бъдат повече от смешни. В края на часа ще се присъедини и Петя Кюпова, която ще опита да върти обръч под наклон. Ще има ли контузени или всички ще падат само от смях?

Най-смешният обир на трезор в „С Рачков всичко е възможно“

Коя ще е новата игра, която ще видят зрителите на NOVA тази седмица? Кой ще участва в нея? Кой ще използва най-умело тялото си в игрите за отгатване? Кога в шоуто ще се появи Маги Халваджиян? – разберете тази събота от 20:00 ч. по NOVA в „С Рачков всичко е възможно“ заедно Ути Бъчваров, Керана, Андреа Банда Банда, Петя Кюпова, Етиен Леви, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев.

Фотография: NOVA/Красена Ангелова

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.