Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Пъстрата палитра от участници е в основата на картината, която гледате в тв играта „Голямото преследване”. Всяка вечер четирима нови играчи внасят своите сили и познания в стремежа си да унищожат Преследвача и да спечелят финала. Ето хората, които днес застават под светлините на прожекторите:

Мартин Стоянов е на 31 години от София. Завършва висше образование в Барселона. В момента следва в Техническия университет в София. Има лиценз за футболен мениджър и може да прави трансфери на футболисти. Хобито на Мартин е спортът. Обича да гледа исторически и научни предавания. Има семеен бизнес с безалкохолни напитки в Гана. Участникът иска да спечели около 20 000 лв., за да ги вложи в бизнеса си.

Актьор, специалист, лекар и учител планират ходове от знания по пътя към финала в „Голямото преследване”

Гено Петров е на 30 години от Пловдив. Занимава се с журналистика. Обича да пише филмови сюжети и се надява един ден да направят филм по негов сценарий. Най-голямото му хоби е футболът. Гено идва в „Голямото преследване” с желанието да спечели 10 000 лв., които смята да инвестира в образование.

Благовест Костов е от София. Завършва специалност „Информатика” и се реализиира успешно като програмист. Обича високите скорости, пътуванията и забавленията в караоке клубове. Иска да спечели 10 000 лв. за околосветско пътешествие.

Двама търговски представители, таксиметров шофьор и експерт връзки с обществеността излизат на сцената на предаването „Голямото преследване”

Нанси Пъшева е на 28 години от Дупница. Работи в София като офис мениджър в голяма фирма. Омъжена е и има едногодишен син. Заради работата в столицата Нанси е далеч от детето си, което се намира в Дупница. Затова жената мечта за собствена къща, в която да живее със семесйтвото си. 

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.