Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

В играта „Голямото преследване” винаги триумфират знанията. Дали играчите ще унищожат Преследвача или ще стане точно обратното, може да разберете довечера от 18:00 часа по NOVA. Ето и участниците днес:

Футболен мениджър, журналист, програмист и офис мениджър организират своята атака от знания в „Голямото преследване”

Татяна Кирова на 23 години от София. По образование е политолог, но в момента работи като тийм лидер в компания за мобилни услуги. Обича походите в планината, фен е на фентъзи романите. Татяна определя себе си като „началник” заради своята зодия Скорпион. В играта идва, защото е закупила апартамент на кредит и всяка парична сума би й била от помощ.

Актьор, специалист, лекар и учител планират ходове от знания по пътя към финала в „Голямото преследване”

Александър Дашев на 44 години от Дупница. Завършва Военното висше училище в град Велико Търново. Занимавал се е с много неща, но в момента работи като заварчик. Семеен е и има едно дете. Обича да се разхожда в планината, да гледа състезания от Формула 1 и футболни мачове. Иска да спечели около 10 000 лв, за да подпомогне семейния бюджет.

Двама търговски представители, таксиметров шофьор и експерт връзки с обществеността излизат на сцената на предаването „Голямото преследване”

Бисер Станиславов е на 50 години от Русе. Работи като учител по биология. Обича да колекционира вестници. Често изпробва знанията си в различни тв предавания. В „Голямото преследване” идва, за да спечели пари за нова, по-голяма библиотека за книгите си.

Иво Гьошков на 19 години от Варна. В момента е студент. Ходи на уроци по шахмат и участва в състезания. Шофирането е голямата му страст. В надпревара за млади шофьори в България, Иво заема третото място. Идва в играта, защото иска да покаже, че в България има млади хора, които се трудят и заслужават уважение. Иска да спечели 5000 лв,  за да покрие университетските такси и квартирата си.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.