Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Цветна палитра от участници, разнообразие от въпроси и един неизвестен Преследвач. Връзката между тях е водещият Ники Кънчев. Кой ще се превърне в победител и ще се справи по-добре с въпросите, може да разберете в играта „Голямото преследване” от 18:00 ч. по NOVA. Вижте кои са хората, които днес влизат в надпревара от знания:

Пламен Михайлов е на 39 години от Ямбол. Той завършва специалност „Информатика” в Софийския университет. В момента работи като спортен трейдър. Обича киното, шаха, спортния бридж и рок музиката. Най-любимото му занимание са пътешествията, а като незабравимо преживяване определя екскурзия до Гибралтар, където се среща отблизо с маймуните. В играта Пламен ще рискува за максимална печалба и ако спечели ще вложи всички пари в пътувания.

Политолог, заварчик, учител по биология и студент влизат в съревнование на знания в играта „Голямото преследване”

Емилия Микова е на 27 години от София. Следва „Софтуерно инженерство” и едновременно с това работи в компания за мобилни услуги. Определя себе си като приключенец. Иска да спечели 10 000 лв., с които да помогне на брат си за образованието му.

Васил Йотов е на 51 години от Пазарджик. Той е шофьор на товарен автомобил и шеговито определя  своята работа като „салонен управител на кабина на МПС, над 10 тона“. Женен е и има две деца. Голям фен е на спорта. Зад гърба си има печалба от Спорт Тото в размер на 15 000 лв. В „Голямото преследване” Васил няма претенции за определена сума, но споделя, че иска да дари 3000 лв. на дом за деца, лишени от родителска грижа.

Футболен мениджър, журналист, програмист и офис мениджър организират своята атака от знания в „Голямото преследване”

Йоан-Асен Сепетчиев е на 26 години от София. Занимава се професионално с графичен дизайн. Тренира бразилско жиу жицу и ходи на фитнес. В играта се устремява към печалба от 5000 лв. С тях Йоан-Асен иска да участва в състезание по жиу жицу и да отиде на пътешествие в компанията на половинката си.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.