Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

На сцената на „Голямото преследване” е винаги напрегнато и интересно. Но едно е ясно: на финала печели този, който знае повече. Ето четиримата нови участници:

Венелин Петков е на 37 години от София. По образование е икономист. Интересува се от лични финанси, спорт и фотография. Изпитва увлечение към покера и мечтата му е един ден да отиде в Лас Вегас и да играе в световните покер серии. Венелин идва в „Голямото преследване” с амбиция да спечели 5000 лв., които да използва за далечното пътуване.

Спортен трейдър, търговец на мобилни услуги, шофьор и графичен дизайнер излизат на арената на знанието в „Голямото преследване”

Кристине Стефанова е на 23 години от Стара Загора. В момента следва „История” в Софийския университет и работи като продавач-консултант във верига дрогерии. Хобито й са танците, изобразителното изкуство и тенисът на корт. Иска да спечели 5000 лв., с които да покрие разходите си.

Владислав Робев е на 32 години от Шумен. По професия е икономист, дълго време работи като счетоводител. Към момента е част от екипа на хазартна компания. Владислав е фен на футбола и членува в клуба на „Реал Мадрид”. Прицелва се в сумата от 10 000 лв., които са му необходими за ремонт на новия му апартамент.

Политолог, заварчик, учител по биология и студент влизат в съревнование на знания в играта „Голямото преследване”

Иво Грънчаров е на 46 години от Русе. По професия е инженер, в момента заема позицията заместник-управител на сектор в голям магазин за техника. В свободното си време се занимава с криптовалута, следи борсите и се надява на скорошна печалба.  Иво колекционира грамофонни плочи и обича да слуша хубава музика от тях. Ако си тръгне с парична сума от играта „Голямото преследване”, ще я инвестира в криптовалута.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.