Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Редовните зрители на тв играта „Голямото преследване“ вече видяха, че екипната работа между участниците и допълването на знанията им са успешна комбинация за измъкване от Преследвача. Ето кои са играчите, които довечера излизат на сцената:

Двама икономисти, продавач-консултант и инженер с опит да измъкнат големи печалби от „Голямото преследване”

Лидия Ценова на 33 години от София. Работи като офис мениджър. Хобита си открива в слушането на музика и гледането на филми. Приятелите определят Лидия  като „малък пинчер – нинджа“. Защо, ще разберем от представянето на участничката в играта „Голямото преследване“. Лидия идва със заявка да спечели 1500 лв, с които би завела съпруга си на почивка.

Спортен трейдър, търговец на мобилни услуги, шофьор и графичен дизайнер излизат на арената на знанието в „Голямото преследване”

Огнян Илиев на 40 години от Бургас. Реализира се професионално като графичен дизайнер. В момента пише магистърска теза в специалност „Роботика“ – една от големите му страсти.  Интересите му са в областта на новите технологии, компютрите, изкуствения интелект и аудио-визуалните изкуства. Огнян обича да пътува до екзотични дестинации. Голям фен е и на авиацията. Едно от най-вълнуващите преживявания за участника е уникален сватбен подарък – скок с бънджи, на който Огнян е облечен с младоженския си костюм. Друга прекрасна емоция, изпитва по време на полет с парапланер.

Политолог, заварчик, учител по биология и студент влизат в съревнование на знания в играта „Голямото преследване”

Николай Алексиев на 34 години от Габрово. По професия е уеб програмист. Хобита му са: сноуборд, ски, свирене на пиано и фотография. Надява се да му се паднат повече въпроси от любимите му области – биология, география и математика. Николай обича да пътува и да снима пейзажи. Посетил е 25 държави, от които има над 300 хиляди снимки. Най-голямото му постижение е първо място, което заема негова снимка в европейски конкурс на тема „Есен“.  Николай иска да продължава да развива още повече фотографските си способности. За да може това да се случи, играчът се прицелва в парична награда от 5000 лв.

Калоян Митев на 24 години от София. Работи като техник механик в компания от сферата на радиационния контрол и защита на природата. Колоезденето е голямото му хоби. Гордее се с шампионската си титла по планинско колоездене, която получава в категория „юноши“. Калоян е обиколил голяма част от света, но най-ярки спомени оставя посещението му в Япония. В „Голямото преследване“ участникът идва с идеята да спечели 2000 лв, които иска да похарчи за ски екскурзия до Франция.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.