Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Знания могат да се трупат навсякъде и по всяко време, а сцената на играта „Голямото преследване“ е мястото, където може да покажете колко добре сте усвоили чутото и прочетеното. Тази вечер своите познания ще покажат следните участници:

Станислав Русев е на 39 години от Русе. Завършва специалност „Икономика на търговията“ в УНСС. Към момента работи в банка, в сферата на корпоративното банкиране. Има приятелка от 5 години, с която живеят заедно. Като едно от страхотните си преживявания, Станислав определя посещението в Рио де Жанейро през 2016 година, където гледа Олимпийските игри на живо. В „Голямото преследване“ участникът иска да си тръгне като победител. Прицелва се в сумата от 5000 лв., която ще използва за лизинг за нов автомобил.

Младеж с мечти за бъдещето, финансист, политолог и IT специалист сформират отбор към победа в „Голямото преследване“

Силвия Ганчева е на 42 години от София. Работи като продавачка в магазин за хранителни стоки. В свободното си време се занимава с викторини и стратегически игри. Силвия вярва, че човек се учи на нови неща през целия си живот, за това тя иска да посещава уроци по пеене и така да сбъдне една голяма своя мечта. Участничката иска да спечели 2000 лв. от играта и с тях да заведе семейството си на почивка.

Юлиян Василев е на 45 години от София. По професия е инженер. Има две деца – на 6 и на 10 години. Те го мотивират да се запише за участие в „Голямото преследване“. И като страхотен баща, Юлиян иска да спечели 5000 лв., с които да заведе децата си на пътешествие до някои остров.

Офис мениджър, графичен дизайнер, уеб програмист и техник механик се прицелват към победа в „Голямото преследване“

Ангел Борисов е на 44 години от София. Работи като мотокарист. Хобитата му са: разходки из природата; каране на джет, колело; релакс в спа центрове и спускане със ски. Голям фен е на викторините. Иска да спечели между 5000 лв. и 20 000 лв., но е наясно, че ще бъде много трудно, особено срещу Професора. Ако спечели, Ангел ще вложи парите в екскурзия.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.