Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Четирима участници, които не се познават помежду си, сформират екип и изграждат стратегия как да победят Преследвача в тв игра „Голямото преследване“. Вижте кои са хората, които ще се борят за победа в днешното издание:

Вера Димитрова е на 48 години от Шумен. Работила е като търговец на дребно, консултант на  козметика в аптеки, в момента гледа две близначета на 3 години и 10 месеца. Интересува се от нетрадиционна медицина. Любопитно е, че Вера събира рецепти от хора, излекували се по всевъзможен начин, като иска да натрупа максимален брой от цяла България и да ги публикува.  Вера вярва в преражданията и смята, че в предишен живот е била знахар-билкар в Ирландия. В играта Вера иска да спечели 10 000 лв.,  за да може да посети Мексико.

Управител на строителна фирма, IT специалист, търговски представител и юрист завъртат въпросите в „Голямото преследване“

Марио Владимиров е на 31 години от Перник. Работи като крупие в казино, винаги разчита на късмета си и той му помага. В играта „Голямото преследване“ Марио също се надява на голям късмет, който да го отведе до финал. Участникът иска да спечели между 7 и 10 хиляди лева, за да отиде с жена си на почивка на друг континент.

Красен Стойчев е на 49 години от Казанлък. Завършва специалност към катедра „Библиотечно-информационни науки“ на Софийския университет. В момента е безработен. Също така го пенсионират след прекаран инсулт. Красен идва в „Голямото преследване“ с надежда да спечели парична сума, която да вложи в собствен малък бизнес и така да се препитава.

Банков служител, продавачка, инженер и мотокарист сплотяват знанията и усилия, в мисия да елиминират Преследвача в „Голямото преследване“

Цветослав Цеков е на 26 години от София. Завършва специалност „Финанси“ в УНСС. В момента работи като счетоводител. В свободното време Цветослав спортува активно – фен е на тренировките на лостове и смята, че това е новият спорт на младите хора. Друго любимо занимание за играча е изкачването на планински върхове, като досега е покорил всички големи върхове в България. От играта „Голямото преследване“ Цветослав иска да си тръгне със сума от  3000 лв., които иска да похарчи за екскурзия.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA..

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.