Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

В кои области на познанието ще се представят най-добре играчите в днешния епизод на „Голямото преследване“? Ще могат ли да елиминират Преследвача и да вземат голяма парична награда? Ето и кои са участниците:

Финансов анализатор, студент, системен администратор и фитнес инструктор превземат сцената на „Голямото преследване“

Николай Минковски на 37 години от София. Завършва успешно специалностите „Политология“ и „Икономика и мениджмънт“ в Американския университет. Към момента работи като търговски директор на голяма фирма за доставки на стоки. Има интереси в областта на географията, историята и международния бизнес. Семеен е, с две деца. Николай се устремява към сума от 10 000 лв, с които иска да посети Малдивите в компанията на жена си.

Бивш военнослужещ, футболен историк, машинен инженер и стоматолог атакуват със знания „Голямото преследване“

Стефан Белев на 34 години от София. Завършва магистратура „Електронен бизнес“ и в момента работи в сферата на резервното електрозахранване. Хобита му са колоезденето, свиренето на електрическа китара и заниманията по стендов моделизъм. Мечтата на Стефан е да пътува по света и да посети Ниагарския водопад, Айфеловата кула в Париж и Колизеума в Рим. От играта се надява да си тръгне със сума от 5000 лв, която би използвал за пътуване с приятелката си.

Пощальон, главен асистент в БАН, продуктов мениджър и складов работник сформират отбор по знания в „Голямото преследване“

Полина Захариева на 48 години от Монтана, но от дълго време живее в София. Омъжена, с две деца на 19 и 15 години. По професия е ресторантьор и заедно с мъжа си държи малък семеен ресторант. Полина иска да спечели 10 000 лв, за да отиде на почивка в Куба.

Иво Цонев на 33 години от Ловеч, но  живее в София. Работи като специалист обработка на данни. Мечтае да напише книга, но засега пише само софтуерни програми. Ако спечели 20 000 лв,  ще си вземе отпуска и ще започне работа по книгата.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.