Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA

В четвъртък домакин в „Черешката на тортата“ е Мая Савова, която ще посрещне гостите си в дома си и ще ги пренесе на спортна вълна. Чаровната фармацевтка с телевизионен опит ще състави богато на протеини здравословно меню, което ще стартира със зимна салата от цвекло, чери домати и нар.

Мая ще заложи на разнообразието и приготвя четири разядки - дзадзики, мус от печени червени чушки, една диетична интерпретация на хумус, поднесени с тортили от тиквички, заместващи традиционния хляб. За основно ястие, домакинята ще заложи на ризото със скариди.

Традиционна българска вечер, гарнирана с много смях, от Биляна Гавазова в „Черешката на тортата“

Всички храни са богати на протеини и са изключително здравословни. В цялото меню на чаровната блондинка не се съдържа никаква захар, включително и в десерта, който ще е високопротеинов шоколадов мус. Атмосферата ще бъде стилна и без нищо излишно на масата, а смеха и забавленията ще продължат да царуват сред гостите.

Кой ще е изненадващият помощник в кухнята и ще я предразположи ли да разкаже повече за запознанството с мъжа й Крум Савов? С какво ще изненада гостите си Мая, гледайте този четвъртък от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.