Припомнете си тв играта от ново поколение в сряда от 18.00 ч. по NOVA

Една дама и трима мъже се изправят срещу Преследвача в играта за познания „Голямото преследване”. Ето кои са те:

Маргарита Троанска е от Монтана. Живее в София и работи във фирма за маркетингови проучвания. По професия е социолог и криминолог. Маргарита успява да се справи с предизвикателството на пътя „Ел Камино де Сантяго де Компостела“, като изминава пеша внушителните 550 километра. Дали обаче ще се справи с лекота и в бягството от Преследвача?

Земеделец, агроном, юрист и машинист застават срещу Преследвача в „Голямото преследване”

Венцислав Диков е горд баща на три дъщери и щастлив дядо на няколко внуци. Животът му е неизменно свързан с морето, защото по професия е корабен инженер. Мъжът обича да ходи на куизове и рок концерти. Голямата му слабост е неговият кемпер. Мечтае да посети Тибет и би инвестирал парите от състезанието в тази далечна дестинация.

Румен Иванов е родом от Варна. Работи като държавен служител, но същевременно с това открива писателския талант в себе си. Дали вдъхновен от вълшебството на морето или от нещо друго, Румен написва цели пет книги. Какъв ли сценарий е подготвил за себе си в „Голямото преследване”, ще разберем довечера.

Управител на строителна фирма, IT специалист, търговски представител и юрист завъртат въпросите в „Голямото преследване“

Николай Алексиев е юрист, но в момента работи като одитор. Харесва историята, обича да язди коне и е запален фен на ФК ЦСКА. Ще успее ли да вкара повече „голове” на терена на знанията във вратата на Преследвача? Ако направи това и спечели сумата от 5000 лв, Николай иска да посети Аржентина и да проследи дерби между футболните клубове „Бока Хуниорс“ и „Ривър Плейт“.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.