Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA

Тази вечер в епизода на „Черешката на тортата“ стендъп комедиантът Иван Кирков ще постави запомнящ се финал на седмицата и ще покаже кулинарните си способности. Освен в България, домакинът е прекарал част от живота си в Австрия и по тази причина си е поставил за цел да покаже приликите между кухните на двете държави. Иван, който притежава неподправено чувство за хумор, е сред основателите на стендъп комедията у нас. По време на вечерята ще има таен заговор и сладко отмъщение от останалите участници, любопитни разговори и интересна изненада за десерт. 

Полезно и здравословно меню, без грам захар, от Мая Савова в „Черешката на тортата“

Въпреки че комедиантът има опит в кухнята, тъй като е работил в кетъринг компания, менюто му е базирано на семпли ястия, които ще приготви лично. Вечерята започва със салата и предястие, съдържащо яйце на очи и задушен спанак. Основното ястие ще е телешки гулаш, който е предпочитана храна в Тирол, поднесен с австрийски кнедли. Десертите ще са два  – сладко от малини и палачинки изненада.

Ще усети ли напрежение от излизането от зоната му на комфорт Иван и ще се почувства ли като на изпит? Ще успее ли смехът да сплоти компанията? Ще има ли помощник и ще превърне ли кухнята в комеди клуб? Каква изненада е подготвил домакинът за веселата компания и какви оценки ще получи в края на вечерта? Кой ще грабне плакета тази седмица, гледайте от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.