Гледайте тв играта в петък от 18.00 ч. по NOVA

Четирима играчи с различни професии се изправят срещу Преследвача в яростна битка на знания. Участниците, които ще видите в епизода довечера са:

Мариела Драганова – Мъна е икономист по образование, работи в сферата на банковия надзор. Мариела обича да чете книги, умее да свири на пиано и е голяма фенка на английската рок група „Пинк Флойд”. Мариела влиза в играта с амбицията да спечели 10 000 лв, които да оползотвори за пътуване до Австралия и Нова Зеландия.

Белла Донна е новият преследвач в „Голямото преследване“

Христомир Раков е от Русе. Завършва специалност „Екология и опазване на околната среда”. Към момента се занимава със статистика на баскетболни мачове.

Иван Христов работи в сферта на занаятчийството. Досега е посетил четири континента и над 25 държави. Бил е на най-дивите места в Америка. Сред големите си перипетии определя ухапване от комар в Азия и близка среща с мечка гризли. Иван също иска парична награда от 10 000 лв, с която да отиде в Дания – родината на конструктурите LEGO, които той колекционира.

Специалист по машиностроене, програмист, мениджър продажби и преподавател по френски език със заявка да победят Преследвача в „Голямото преследване“

Тодор Петров завършва успешно специалност „Фармакология”, но в момента работи в друга сфера. Той е мениджър в една от най-големите фирми, доставчици на софтуер. Тодор е женен, има едно дете и трепетно очаква появата на още едно. Ако спечели пари, играчът би ги инвестирал в нов дом.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой  ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази петък вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.