Очаквайте новите епизоди на телевизионната игра за знания „Голямото преследване“ от 6 февруари всяка делнична вечер от 18.00 ч. в ефира на NOVA

Извънредно включване от студиото на „Голямото преследване“ специално за зрителите на „Здравей, България“. Репортерът на сутрешното предаване Дилян Калчев се потапя в играта, изправяйки се срещу новия Преследвач – Белла Донна, която е новото попълнение в отбора на знанието. В образа ще видим лъчезарната учителка Радостина Цветанова, която в първия сезон на предаването влезе като участник.

„Играя в много куиз игри и съм открила, че без писане при мен не се случват нещата. Намерила съм вариант, в който дори и да сбъркам в куиза, обикновено отдолу излиза една малка рецензия, която ми помага да поправя тази грешка. Правя снимки, прелиствам, чета и то непрекъснато и всеки ден се упражнявам“, разказва за ежедневните си тренировки новият Преследвач.

Белла Донна е новият преследвач в „Голямото преследване“

„Нямам слушалки, но дори когато бях на мястото на участниците, бях убедена на 200%, че те имат слушалки. Когато получих обаждане от продуцентите на предаването си казах, защо пък не. Няма да забравя деня, в който дойдох не като участник или Преследвач, а за да видя как се случват нещата в действителност, тогава се убедих, че те нямат слушалки и се почувствах още по-уплашена“, споделя Белла Донна.

Не пропускайте „Голямото преследване“ – от 6 февруари всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.