Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Започва вторият сезон на тв играта „Голямото преследване“ с още интересни участници, нов Преследвач и много въпроси, с които водещият Ники Кънчев ще изпитва знанията, бързите реакции и хладнокръвието на играчите. Тази вечер на сцената на „Голямото преследване“ излизат:

Ралица Начева на  48 години от София. Участничката има висше юридическо образование. Към момента е  собственик и управител на спортен комплекс „Тайгър спорт“. Ралица има над 30-годишен опит като инструктор по таекуондо. Също така прави тренировки по спаринг, стречинг и кикбокс. Определя себе си като „човек на адреналина“. В състезателната й кариера стоят отличията шампион по таекуондо и кикбокс в периода  1990 г. - 1996 г. Ралица има двама сина, две кучета и котка. Стреми се да преследва мечтите си. Споделя, че незабравим момент й остава концерт на Лени Кравиц, на който тя му казва, че го обича и той й отвръща: „Аз също те обичам…“. В играта „Голямото преследване“ участничката иска да се изправи срещу знанията на Мъдреца. Сумата, която залага  да спечели  е 5000 лв, с които ще посети Тайланд.

Преследвачът Белла Донна: „Голямото преследване“ успя да ме изненада

Росен Юлиев на 34 години от София. Към момента работи във фирма за отопление, но иска да смени посоката си на развитие. Има седем годишен опит в сферата на спортната статистика, но истинската му страст е готварството. Росен обожава да готви и успява да развие страница в Инстаграм, където предлага  свои рецепти. Голямата му мечта е да отвори малко ресторантче и в него да предлага храната, която приготвя. Участникът обича тенис, волейбол, футбол и смята, че швейцарският тенисист Роджър Федерер е най-великият спортист. Симпатизира на футболния клуб на „Ливърпул“.

Интересен момент в живота на Росен е, когато е едва 5-годишен. Тогава пада на главата си и получава сътресение. И незнайно как получава особен интерес да се научи да чете и смята. Така и става. В играта участникът се устремява към сумата от 5000 лв, която ще използва за пътуване, а ако са по-малко, би ги похарчил за текущи нужди.

Димитър Бахаров на 46 години от София. По професия е дизайнер на шапки. През годините е създал шапки за Българската армия, както и за много български и чуждестранни звезди. Най-скъпата му шапка струва 360 лв, а средната цена на шапките, които прави е около 80 лв. Освен шапките, участникът се занимава и с рисуване на татуировки. Димитър е братовчед с популярните актьори Захари и Явор Бахарови. Хобитата му са риболовът  и спускането със ски. В „Голямото преследване“ идва, за да спечели 2000 лв., които ще използва за организацията на  техно фестивал.

Икономист, еколог, занаятчия и мениджър с опит да победят в играта „Голямото преследване”

Петър Петров на 35 години от София. В професионален план се реализира като счетоводител. В свободното си време обича да спортува. От 12 години насам се занимава с бойни спортове, а в момента тренира бягане на пресечен терен. Сред постиженията си в тази област определя изкачването на връх Мусала при температурни условия от -15 градуса. В „Голямото преследване“ се надява да се срещне с Мъдреца и да успее да спечели 3000 лв, които да използва за почивка.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ – от 6 февруари всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.