Гледайте играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

В последния ден от седмицата сме подготвили поредната група интересни участници, готови да изпитат знанията си и да се изправят срещу Преследвача. Ето кои са играчите:

Слав Неделчев е на  48 години от Търговище, живее във Варна. По професия е инженер. Обича да пътешества и затова дълги години се занимава с фотография. От 5-6 години насам обаче снима само за удоволствие.  Също е работил като готвач във веган ресторант. Слав, споделя че „животът не е бил ласкав към него“, но въпреки това участникът продължава смело напред. Иска да играе срещу Дама Пика, защото я харесва, но е убеден, че най-добре ще се представи срещу Мъдреца. Слав има желание да спечели около 9000 лв., като с тези пари би отишъл да живее за известно време в Грузия или в Южна Америка.

Шофьор, дизайнер, PR специалист и търговец кроят план за бягство от Преследвача

Даниел Акълиев е на 56 години от Русе. Завършва Математическата гимназия в родния си град. След това изкарва казарма в Шумен. Последва и Академията в Свищов, където завършва „Счетоводство“. От 1990-та година насам Даниел работи като счетоводител на собствената си фирма.  Женен е и има  две големи деца – дъщеря на 28 години и син на 21 години. В свободното си време участникът  свири на китара и на синтезатор. От играта иска да спечели между 3 000 и 4 000 лв.

Добромир Илиев е на 32 години от Русе. Завършва за инженер-еколог. Работи като мениджър производство в завод за автомобилни филтри. Като свое хоби описва риболовът. Иска да спечели 10 000 лв., за да започне  собствен бизнес с продажба на гофрети.

Търговец, лекар, историк и психолог сформират отбор в играта „Голямото преследване“

Нели Русева Йорданова е на 39 години от Русе. Завършва магистърска степен в специалност „Компютърни науки“. Живяла е в САЩ, Англия и Испания. В момента работи като  Lead QA Engineer. Членува в клуб на жените – предприемачи в България: „Селена“. Отскоро Нели се изявява и като писател. В „Голямото преследване“ иска да се изправи  срещу Дама Пика, като смята да рискува и се надява да спечели 10 000 лв.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.