Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Новите участници в тв играта „Голямото преследване“ са готови да се изправят с арсенала от знанията си и да се борят до последно за голяма награда. Ето кои са хората, които излизат на сцената тази вечер:

Инженер, счетоводител, пенсионер и собственик на фирма влизат в „Голямото преследване“

Галин Иванов на 49 години от Попово. Работи във Велико Търново като адвокат. Семеен е, има две деца и двама внука. В играта „Голямото преследване“ идва с желание да спечели 50 000 лв. Парите иска да раздели между децата си, а с малка част от сумата – мечтае да заведе жена си до Чехия и там да пие оригинална чешка бира.

PR-специалист, икономист, собственик на заведение и специалист човешки ресурси играят за победа в „Голямото преследване“

Валентин Маринов на 58 години от София. По професия е машинен инженер. Към момента работи като управител на собствена фирма в сферата на търговията.  Валентин има две дъщери и две внучки. От играта иска да си тръгне с печалба от 10 000 лв, които да използва за пътешествие до Италия в компанията на любимата си жена.

Калин Пенчев на 44 години от Горна Оряховица. Завършва висше образование в  НСА „Васил Левски“ в град  София, където се дипломира за  учител по физическо възпитание. От 10 години насам Калин работи в системата на МВР като  разузнавач. В свободното си време се занимава активно със спортно ориентиране. Женен е и има момиче на 10 години. В „Голямото преследване“ се насочва към печалба от 20 000 лв, която иска да използва за пътувания.

Валери Николов на 32 години от Шумен. Завършва специалност „Предучилищна и начална училищна педагогика“ във Велико Търново. Към момента Валери е  складов работник. Участникът ще е благодарен, ако успее да се пребори за сумата от  3000 лв, които ще използва за лични цели.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.