Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Кой от Преследвачите ще се изправи срещу четиримата нови участници? Остават броени часове докато разберете, а дотогава може да се запознаете с играчите:

Mениджър, организатор, учител и покер играч обединяват познанията си в "Голямото преследване"

Спаска Благоева на 52 години от София. Завършва „Информатика“ в Техническия университет. В момента работи в областта на производството на дрехи. Разведена е и има три големи деца. Иска да спечели около 7000 лв, за да ги използва за пътуване до Перу или Етиопия. Надява се да се изправи срещу Черният рицар, защото той е най-симпатичен.

Адвокат, управител, разузнавач и складов работник насочват сили и знания към победа в „Голямото преследване“

Цветомир Павлов на 44 години, роден във Враца, живее в Мездра. Работи в склад. Обича да чете книги и да гледа филми. Смята, че няма шанс срещу Професорът, затова се надява на среща с някой от другите Преследвачи. Цветомир иска да спечели 10 000 лв за екскурзия на място, където не посещавал досега.

Ивелин Йотов на 33 години от Априлци. Завършва специалност „Журналистика“, но не успява да се реализира по специалността. Ако успее да спечели малка сума, ще си плати сметките с нея, ако е по-голяма – ще почерпи приятелите и семейството си.  

Петя Дренска на 49 години, родена в Тетевен, но над 10 години вече живее във Варна. Работи като библиотекар.  Разведена е и има две дъщери. Записва се за участие в играта, защото иска да преодолее притеснението си. Мечтае да напише собствена книга. Ако успее да спечели 5000 лв, ще ги използва за екскурзия.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.