Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Запознайте се с последните участници в играта „Голямото преследване“ за тази седмица:

Ивайло Венков е на 56 години от София. Завършва „Психология“, но не работи по специалността. Над 20 години мъжът продава книги на площад „Славейков“. След премахването на щандовете, Ивайло започва работа като охранител – видеонаблюдение. В свободното си време Ивайло се  занимава с обучение на немски овчарки. Фен е на футбола – симпатизира на ФК „Локомотив 1929“ София. Член е на фракцията „Железни бригади“. В „Голямото преследване“ идва, за да спечели 10 000 лв., като от тях задължително ще си купи книги.

Четири необикновени дами превземат „Голямото преследване“

Петко Илиев е на 31 години от Варна. Работи като салонен управител на сладкарница. Женен е и има едно дете. Определя се като голям фен на  ФК „Манчестър Юнайтед“. Ако Петко спечели сума над 5000 лв., ще я даде на жена си, защото тя го записва за участие.  

Костадин Колев е на 27 години от Пловдив. Следва „Право“ в Пловдивския университет. Едновременно с това работи като  спортен анализатор. Голям фен е на НБА, американския футбол и футбола изобщо. Хобито му е да обикаля различни градове в България или чужбина и да играе баскетбол с непознати. Посетил е над 15 страни и се смята за всестранно развит човек. В свободното си време организира квартални куизове. Костадин иска да спечели сума над 4000 лв., за да може да посети Непал.

Работник, склададжия, журналист и библиотекар мерят знания в „Голямото преследване“

Иван Русев е на 34 години от Бургас. По образование е икономист и работи по специалността си. Също така е главен редактор и собственик на спортен сайт, който набира популярност в страната. Иван живее на семейни начала с приятелката си, като засега нямат деца. Ако спечели 10 000 лв., ще заведе половинката си в Куба, защото това й е голяма мечта.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.