Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

И тази вечер в играта „Голямото преследване“ влизат участници, готови за шоу, висок адреналин и напрегната надпревара. Запознайте се с играчите днес:

Димитър Димитров е от София. Роден и израснал в Чирпан. По професия е адвокат. Интересува се от история, футбол и литература. Като малък Димитър иска да стане космонавт и летец. Сега, всяка вечер сънува, че обикаля по различни планети и звезди. В „Голямото преследване“ идва, за да спечели 4000 лв., с които да отиде на екскурзия с дъщеря си.

Учител, икономист, индустриален мениджър и бизнесмен застават със знания и смелост на арената в „Голямото преследване“

Стоян Владимиров е на 44 години от София. Завършва „Икономика“, в момента работи като търговски мениджър в испанска фирма. В продължение на 17 години е бил и  футболен съдия, а сега се изявява като делегат на мачове. Играл е футбол във ФК  „Славия“ и „Академик“. Стоян е женен и има две деца. Споделя, че в играта ще рискува с по-високата сума. Надява се в стола да Преследвача да седне Дама Пика или Професорът. Стоян се устремява към печалба от 5000 лв., с които иска да пътува до  Бразилия или Китай, в компанията на съпругата си.

Мила Крушкина е от София. Работи в шоурум за подови настилки и едновременно с това помага на мъжа си в малък семеен бизнес – магазин за хранителни стоки. Идва в „Голямото преследване“, защото децата й я записват за участие. Мила се надява да  спечели около 2000 лв., с които да си направи незабравима екскурзия.

Спортен журналист, мениджър, специалист алуминиеви профили и писател създават план за победа в „Голямото преследване“

Валентин Стоянов е на 42 години от Оряхово. Живял е в Козлодуй, Враца, София и Хамбург.  По образование е юрист, но към момента работи като IT  специалист. Семеен е и има две деца, които го мотивират за участие. Мечтата му е да постигне финансова свобода и да може да пътува повече. Споделя, че успява да прочете около 50 книги за година. В играта иска да се изправи срещу Дама Пика.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.