Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Непоколебимост в отговорите, бързина и познания са факторите за успех в играта „Голямото преследване“. Ето кои играчи ще изпробват своите възможности тази вечер:

Венелин Райковски е на 49 години от Плевен. Завършва висше образование във ВТУ „Св. Кирил и Методий“ във Велико Търново, като магистър по „История и география“. В момента работи като учител в Софийската професионална гимназия „Джон Атанасов“ и определя учениците си като свое семейство. Участникът мечтае да премери сили с най-добрите играчи на куизове в световен план. Като ученик е тренирал футбол. Фен е на ЦСКА и на ФК „Ливърпул“. Ако Венелин  спечели 12 000 лв., първо ще посети Швейцария, а после ще отиде на почивки в Албания и Турция.

Спортен журналист, мениджър, специалист алуминиеви профили и писател създават план за победа в „Голямото преследване“

Руди Георгиев е на 39 години от София. Участникът е доктор по Икономически науки от Стопанския факултет. Към момента Руди работи в частен сектор, в сферата на търговията. Женен е и има две деца - на 10 и 2 години. Руди споделя, че би инвестирал печалбата за обучения за себе си и децата. Надява се да спечели около 11 000 лв.

Десислава Цветанова е на 31 години от Ямбол. Завършва Техническия университет с бакалавърска степен „Стопанско управление“ и магистратура „Индустриален мениджмънт“.  Майка е на две деца, като в момента е в отпуск по майчинство. В „Голямото преследване“ иска да се срещне с  Черният Рицар. Ако спечели, Деси ще заведе децата си на ски почивка.

Охранител, управител, спортен анализатор и икономист влизат в надпреварата за знания „Голямото преследване“

Ивайло Христов е на 29 години от София. Роден е в Копривщица, откъдето е майка му. Ивайло е горд, че е потомък на участник от Априлското въстание, който се казва Георги Тиханенов. Ивайло завършва Спортно училище „Васил Левски“ с профил „Академично гребане“. Женен е и има дете на 3 години. Мъжът има собствен бизнес с 3D принтиране и ако спечели по-голяма сума, ще я инвестира в бизнеса си.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.