Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" във вторник от 20.00 ч. по NOVA

Домакин на „Черешката на тортата“ днес ще е изпълнителката на „Лиляно моме“ Катя Близнакова, която ще посрещне гостите си в еклектичния си дом. Катя, която участва за втори път в предаването, ще пусне на воля въображението си, за да предложи храна, която е цветна, очарователна и цели да донесе добро настроение на гостите й.

Традиционни арменски ястия от Манита Вартан в „Черешката на тортата“

Участничката е със самочувствието, че е добра домакиня и гостите й винаги са доволни от трапезата и храната й. Решена да се представи добре пред компанията, домакинята изготвя семпло, сезонно, но добре обмислено меню. Зад всяко ястие в него се крие някаква история, която е и причината Катя да им даде свое приказно наименование. За начало сервира салата от сезонни зеленчуци, а за основно приготвя „Божествена рапсодия“, което представлява свинска плешка, приготвена на бавен огън. Изпълнителката не пропуска да замеси питка, а за финал на вечерта планира да изкуши небцето на гостите си с десерт, наречен „Сърцето на Сицилия“.

Шеф Манчев: В новия сезон на „Черешката на тортата“ няма да забранявам авокадото

По време на вечерята предстоят изненадващи провокативни въпроси, а също така ще разберем защо готвенето е любов според домакинята. Какви предмети обича да колекционира Катя и по какъв начин ще избере да посрещне компанията? Какъв е творческият й псевдоним и каква изненада е подготвила за гостите си? Какви оценки ще получи в края на вечерта, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.