Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" в четвъртък от 20.00 ч. по NOVA

Домакин на „Черешката на тортата“ в четвъртък вечер ще е кино журналистът Станислава Айви. Тя ще отвори дома за гостите си и ще разкрие повече за срещите си с известни артисти и кино легенди. Заредената с позитивно настроение участничка ще заложи на естествени и качествени продукти, с които за заформи история и изкуство в чиния. Домакинята планира да направи забавно кулинарно пътешествие, като старт ще е село Врачеш, Ботевградско до Мексико и Колумбия. По какъв начин ще включи компанията в своята кино одисея, предстои да видим в епизода от 20.00 ч. по NOVA.

Амбициозно меню с любими ястия от Филипа Огнянова в „Черешката на тортата“

В менюто си чаровната домакиня ще преплете различни международни рецепти, истории и похвати, които са я впечатлили през странстванията и пътуванията по света. Вечерята й ще стартира с два вида салати, 3 различни разядки – традиционен български яйчен пастет, мексиканско гуакамоле и хумус от Изтока. За основно ястие журналистката ще сготви пилешки пържоли по гръцка рецепта, с домати, лук и бекон. Стаси ще избере да приготви интересен десерт с маскарпоне, но този път гарниран с желиран Аперол, напомнящ за духа на Италия. 

Нискокалорично меню, с италиански привкус от Ивет Григорова в „Черешката на тортата“

Каква е причината Стаси да започне да се занимава с журналистика и защо започва кореспонденция с тайландски затворници? Как се насочва към кино журналистиката и ще сподели ли забавни подробности за пътуванията си в сферата на седмото изкуство? Какви изненади е подготвила участничката и ще останат ли впечатлени и доволни гостите? Какви точки ще получи, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.