Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" в петък от 20.00 ч. по NOVA

В последната вечер от седмицата, домакин на „Черешката на тортата“ ще е човекът на изкуството Иво Димчев, който планира да надмине всички очаквания и луди фантазии. Ексцентричен и различен от общоприетото, участникът планира за вечерта екстравагантни изпълнения и провокации. Артистът от години се занимава със съвременно изкуство, музика, театър, а наскоро се изявява като народен и естраден изпълнител. Ще успее ли да постигне целта си и да шокира гостите си и зрителите, предстои да видим в епизода на кулинарното предаване тази вечер.

Кулинарно международно пътешествие от Станислава Айви в „Черешката на тортата“

Вечерята на непредсказуемия артист ще бъде всичко друго, но не и банална. Семпло меню, но сервирано чрез смразяваща арт инсталация, която цели да скандализира. Абстрактното меню включва робска салата с вериги и дъвкана баница. Основното ястие ще са агнешки главички, поднесени по нестандартен и оригинален начин. Десертът е поредната своеобразна инсталация на скрит крем карамел, който гостите предстои да открият.

Амбициозно меню с любими ястия от Филипа Огнянова в „Черешката на тортата“

Освен покривка, какво друго ще липсва на масата тази вечер? Достатъчни ли ще са чашите за баница, с които гостите ще вдигнат наздравица? Ще има ли помощник в кухнята и ще експериментира ли в кухнята нестандартният творец? Каква изненада е подготвил за гостите си и какви оценки ще получи в края на вечерта? Кой ще покори кулинарния Олимп и кой ще стане подгласник в оспорваната кулинарна надпревара тази седмица, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.