Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" в пoнеделник от 20.00 ч. по NOVA

Тази седмица петима от най-запомнящите се участници от сезон 5 на Hell’s Kitchen България се впускат в ново кулинарно съревнование. Първа в надпреварата ще бъде шампионката по месене на хляб Наталия Ганчева, която открива седмицата на „Черешката на тортата“ този понеделник.

Кухнята на Ада влиза в „Черешката на тортата“

Тя ще сервира на своите гости салата от печен патладжан, чушки, розов домат и биволско сирене. На трапезата ще присъства и домашно приготвена погача, както и два вида разядки, едната от които снежанка с биволско мляко и кисели краставички. Основното ще бъде по рецептата на сестра й – пилешко на фурна в бира и картофки с билки. Десертите ще бъдат два, съобразени с индивидуалния вкус на гостите.

Екстравагантна вечеря и шок за сетивата от Иво Димчев в „Черешката на тортата“

Кой спорт Наталия определя като своя религия и с какъв трогателен подарък ще изненада компанията от Hell’s Kitchen – сезон 5, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.