Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" в сряда от 20.00 ч. по NOVA

Тази сряда големият победител от Hell’s Kitchen – сезон 5 Станислав ще нажежи атмосферата в „Черешката на тортата“ с меню в стил „сладко, солено и кисело“. Той ще посрещне гостите си в Перник и по специално в сладкарницата, в която развива своя бизнес.

Уютна вечеря в рилско селце с Виолета Стоянова от Hell’s Kitchen в „Черешката на тортата“

За начало Станислав ще очарова звездната си компания със специални пушещи коктейли. Първият стартер, който Станислав ще поднесе на гостите си, е салата от зелен италиански микс с крокета от хамон, мариновани ягоди, авокадо и дресинг от малина. Следва специалният топъл стартер от запечен гъши дроб с капучино сос, хрупкав брьош и френско сирене. Основното, което Станислав ще приготви, са телешки стекове с глазирани бейби зеленчуци и сос от черен шоколад. Основното за Наталия обаче ще се различава – и то ще бъде стек от целина. „Черешката на тортата“ в менюто логично ще бъде десертът – карамелен мус с малиново кули и шоколадов трюфел бонбон.

Традиционно българско меню със специални десерти от Наталия от Hell’s Kitchen в „Черешката на тортата“

Уникалното представяне на Станислав ще остави гостите без думи, а изненадата искрено ще ги развълнува. Гледайте „Черешката на тортата“ с домакин – победителят в сезон пет на най-горещото кулинарно риалити Hell’s Kitchen, тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.